πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Άγριος ξυλοδαρμός εργάτη Καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα εν ώρα εργασίας

Επίθεση από δυο νεαρούς δέχθηκαν εργαζόμενοι Καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα στην διάρκεια περισυλλογής απορριμμάτων.

Όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, σήμερα, στις 6 το πρωί, και ενώ το απορριμματοφόρο κινούνταν στη συμβολή των οδών Φωκαίας και Σαράφη στο Βύρωνα, δυο νεαροί επιτέθηκαν στους εργαζόμενους, χτυπώντας τους αδιάκριτα σε όλο τους το σώμα. Αποτέλεσμα ο ένας εργάτης Καθαριότητας να χάσει τις αισθήσεις του από τα χτυπήματα που δέχτηκε και να μεταφερθεί από ασθενοφόρο σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του εργάτη στο νοσοκομείο βρίσκεται η υπηρεσία Καθαριότητας.

«Το περιστατικό αυτό έχει αναστατώσει όλους τους εργαζόμενους, διότι, από ότι αναφέρουν οι συνάδελφοι μας η επίθεση που δέχτηκαν ήταν προμελετημένη και σχεδιασμένη από τους δράστες.

Καταγγέλλουμε το απαράδεκτο αυτό γεγονός. Καλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες της πολιτείας να παρέμβουν άμεσα να πράξουν τα δέοντα. Την δημοτική αρχή να προβεί στην κατάθεση μήνυσης κατά των ατόμων που επιτέθηκαν και χτύπησαν άσχημα το συνάδελφο μας.

Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στο συνάδελφο μας και ευχόμαστε να αποκατασταθεί άμεσα η υγεία του», τονίζει το Σωματείο.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();