πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Ιδιωτική σήμανση σε δημόσιο χώρο, εξυπηρέτηση ημετέρων του δήμου στα Βριλήσσια, κρεσέντο ρουσφετολογίας

 Ποιον μεγαλοπαράγοντα εξυπηρετεί η δημοτική αρχή στα Βριλήσσια; Ιδιωτική σήμανση έξω από νεόδμητη πολυτελή κατοικία.

Ξεπέρασαν τα όρια εξυπηρέτησης γνωστών και επωνύμων στα Βριλήσσια. Από τα εκατοντάδες κολονάκια και πασαλάκια που έχουν καταλάβει τα ακατάλληλα πεζοδρόμια της πόλης έξω από τις κατοικίες πελατειακών σχέσεων , τις προκλητικές και σκανδαλώδεις μονοδρομήσεις ( Εθνικής Αντιστάσεως)  σε δρόμους που διαμένουν γνωστοί και επώνυμοι και έχουν κάνει την κινητικότητα στην πόλη ένα καθημερινό τρελοκομείο ,από την αγορά ακινήτων κομματικών χορηγών και κομματαρχών ,  φτάσαμε σε μια πόλη που δεν έχει χώρους στάθμευσης, να ιδιωτικοποιείται δημόσιος χώρος , να σηματοδοτείτε παράνομα για να εξυπηρετηθεί κάποιος επώνυμος φίλος της δημοτικής αρχής.

Παρόλο τις έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων και  γονέων σχολικών μονάδων που γειτνιάζουν με το επίμαχο σημείο, ο δήμος Βριλησσίων σε μια επίδειξη παλαιοκομματισμού και συνδιαλλαγής με ημετέρους,  απάντησε αρνητικά στην απομάκρυνση  της πινακίδας και στην απόδοση του χώρου στους δημότες.
Αξία έχει και θα αναζητηθεί από το ρεπορτάζ , ποιον εξυπηρετεί ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης και για ποιο λόγο. Αν δεν έχει παρέμβει ο ίδιος ,να ενημερώσει ποιος κρύβεται πίσω από την σκανδαλώδη συμπεριφορά της τεχνικής υπηρεσίας του.
Βέβαια υπάρχει συλλογική ευθύνη του δημοτικού συμβουλίου της πόλης , γιατί δεν μπορεί να κρύβονται πίσω από μια απλή επικοινωνιακού τύπου παρέμβαση , αλλά σε κάποια ζητήματα οφείλουν να θέτουν βέτο και να χρησιμοποιούν κάθε τρόπο για να συνετιστούν αυτοί που εκμεταλλεύονται το δημαρχιακό αξίωμα , προς εκπλήρωση των προσωπικών τους στόχων.
Δεν μπορεί δημοτική αρχή και τεχνικές υπηρεσίες να ταλαιπωρούν απριόρι και ανεμπόδιστα μια πόλη.
Να επισημάνουμε ότι αρμόδιος διευθυντής στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου είναι το ίδιο πρόσωπο πάνω από μια δεκαετία(!!!) …. με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται στη λειτουργία του δήμου Βριλησσίων και στο χάλι των υποδομών της πόλης.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();