πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Ποιοί καλύπτουν τις παρανομίες της LEVANTE FERRIES στην εφαρμογή της ΣΣΕ;

Σε πρόσφατο έλεγχο που πραγματοποίησε το Προεδρείο της ΠΕΝΕΝ στην Πορθμειακή γραμμή Κυλλήνης - Κεφαλονιάς - Ζακύνθου διαπιστώθηκε ότι η ναυτιλιακή εταιρεία LEVANTE FERRIES δεν έχει καταβάλει ακόμη, και ενώ έχει ήδη υπογραφεί και η νέα ΣΣΕ Πορθμείων 2019, τις αυξήσεις και τα αναδρομικά που προβλέπει η περσινή υπογραφείσα ΣΣΕ Πορθμείων 2018 (ΦΕΚ 5592Β/2018).
Το Υπουργείο Ε.Ν και οι οικίες Λιμενικές αρχές από κοινού έχουν διενεργήσει κατά διαστήματα ελέγχους παρωδία χωρίς να διαπιστώσουν την καταφανέστατη αυτή παραβίαση της μη καταβολής των αυξήσεων και των αναδρομικών για το έτος 2018!!!!

Προφανώς βάζουν πλάτη στην ναυτιλιακή εταιρεία να εφαρμόζει το παράνομο αυτό καθεστώς.

Απαιτούμε από το ΥΕΝ και τις αρμόδιες υπηρεσίες του την άμεση εφαρμογή των ΣΣΕ 2018 και 2019 και την καταβολή των αυξήσεων και των αναδρομικών όπως προβλέπονται από αυτές βάζοντας τέλος στον εμπαιγμό των Ναυτεργατών και στην παραβίαση των δικαιωμάτων τους.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();