πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Εκατόν είκοσι επτά νέοι μόνιμοι εργαζόμενοι στο δήμο Χαλανδρίου

Εκατόν τρεις έναντι των εκατόν είκοσι επτά νέων μόνιμων εργαζόμενων που αναμένονται συνολικά ορκίστηκαν χθες στο δήμο Χαλανδρίου έπειτα από την επιτυχία τους  στον διαγωνισμό της προκήρυξης 3Κ/2018. Οι εργαζόμενοι ορκίστηκαν παρουσία του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου,του αντιδημάρχου Καθαριότητας και ψηφιακής πολιτικής Κώστα Γερολυμάτου, του αντιδημάρχου διοικητικών υπηρεσιών  Σέργιου Γκάκα, του αντιδημάρχου Καθαριότητας και ψηφιακής πολιτικής Κώστα Γερολυμάτου, του δημοτικού  συμβούλου για την καθαριότητα κου Χριστουλάκη Δημήτρη του διευθυντή προσωπικού κου Άκη Γκόγκου και άλλων διοικητικών στελεχών και εκπροσώπων του συλλόγου εργαζομένων.
Ο δήμαρχος τους καλωσόρισε ευχόμενος καλή αρχή και καλή  δύναμη στις νευραλγικές θέσεις εργασίας που θα τοποθετηθούν. Ιδιαιτέρως επισήμανε τον καθοριστικό ρόλο που οι νέοι εργαζόμενοι και η διοίκηση καλούνται να επιτελέσουν για την διατήρηση του δημοσίου χαρακτήρα των υπηρεσιών καθαριότητας.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();