πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Απόρριψη ασφαλιστικών για “παρατασιούχους” Καθαριότητας 4 Δήμων

Δυσάρεστα νέα για συνολικά 147 συμβασιούχους – «παρατασιούχους» Καθαριότητας των Δήμων Σιθωνίας, Πολυγύρου, Αριστοτέλη και Ν. Προποντίδας, αφού πριν από λίγο, κοινοποιήθηκε η από 5/11/19 απορριπτική απόφαση του Πρωτοδικείο Πολυγύρου Χαλκιδικής, επί της διαδικασίας ασφαλιστικών μέτρων, που οι εν λόγω εργαζόμενοι είχαν καταθέσει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του epoli.gr.

Οι 38 «παρατασιούχοι» του Δήμου Πολυγύρου, οι 21 του Δήμου Αριστοτέλη, οι 79 του Δήμου Σιθωνίας και οι 9 του Δήμου Ν. Προποντίδας, με τα κατατεθειμένα ασφαλιστικά μέτρα, ζητούσαν την παραμονή στην εργασία τους και την αναγνώριση της εργασιακής σχέσης τους ως ΙΔΑΧ.
Επισημαίνεται ότι, οι επί σειρά ετών «παρατασιούχοι» εργάζονταν έως σήμερα με συνεχείς προσωρινές διαταγές.
Το epoli.gr επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Σιθωνίας, κ. Αναστάσιο Παπαργύρη, μας τόνισε:
«Εκφράζω την δυσαρέσκεια μου για την απόφαση του δικαστηρίου, όταν παρόμοιες περιπτώσεις σε γειτονικούς νομούς έχουν γίνει αποδεκτές από τα δικαστήρια.
Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας μέχρι την δικαίωση.
Πρόκειται για 150 εργαζόμενους στον Νομό Χαλκιδικής, που όλοι έχουν οικογένειες…».
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();