πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Δολοφονική απόπειρα κατά εργαζομένων του δήμου Νικαίας.Δημοτικός Σύμβουλος συμπαραστάθηκε στο δράστη;

Δολοφονική επίθεση με μαχαίρι έγινε τα μεσάνυχτα Παρασκευής προς Σαββάτο κατά του πληρώματος απορριμματοφόρου ανακύκλωσης στο δήμο Νικαίας .
Όπως έγινε γνωστό ο δράστης απείλησε και επιτέθηκε με μαχαίρι κατά δυο γυναικών δημοτικών υπαλλήλων- εργάτριες καθαριότητας.
Λέγεται ότι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα επειδή ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες , πρόκειται για οδηγό ταξί, ο οποίος είχε αποκοιμηθεί στο αυτοκίνητο , το οποίο ήταν αφημένο σε σημείο του δρόμου όπου δεν μπορούσε να περάσει το απορριμματοφόρο που εκτελούσε το κανονικό δρομολόγιο του.
Όταν οι δυο εργαζόμενες , αναφέρουν οι πληροφορίες τον ξύπνησαν , αυτός πετάχτηκε έξω και βρίζοντας τες χυδαία αποπειράθηκε να τις επιτεθεί με μαχαίρι .
Εκείνες απομακρύνθηκαν , ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία σε σύντομο χρόνο κατέφθασε και συνέλαβε το δράστη .
Στο τμήμα που τον οδήγησε , οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι προσήλθε Δημοτικός Σύμβουλος , που λέγεται ότι είναι συγγενής του τονίζοντας ότι πρόκειται για « καλό παιδί» κ.α
Παρ΄όλα αυτά ο δράστης κρατήθηκε και τη Δευτέρα 4/11 , οδηγήθηκε στο Αυτόφωτο , το οποίο του επέβαλλε 15μηνη φυλάκιση με 3ετη αναστολή τον κατηγορούμενο.
Στη δίκη παρέστη σύσσωμο το Σωματείο των Εργαζομένων , το οποίο μ΄ανακοίνωση του ευχαριστεί τη διοίκηση για την νομική και ηθική στήριξη , η οποία εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Μπακατσέλο καθώς και τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης κκ. Παπαδόπουλο, Ακκά και Μπακιρτζή, που επίσης παρέστησαν.
Επίσης δηλώνει ότι « δεν θα ανεχθεί τραμπουκισμούς και επιθετικές συμπεριφορές οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων στον δήμο» και ζητά από τη διοίκηση του δήμου «άμεσα μέτρα, ώστε να μην θρηνήσουμε θύματα».

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();