πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Σε απολογία δύο υπάλληλοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Κοζάνης για το ΤΕΒΑ

Σε απολογία κλήθηκαν δύο υπάλληλοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης για την πολυσυζητημένη υπόθεση της κακοδιαχείρισης του ΤΕΒΑ από το δήμο Κοζάνης. Η εσωτερική πειθαρχική διαδικασία θα ολοκληρωθεί στο επόμενο Δ.Σ. της Κοινωφελούς.

Στις 23-04-2019 ο πρώην δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης ζήτησε να γίνει διερεύνηση των καταγγελιών και τα αποτελέσματα να διατεθούν προς ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου και αν προκύψουν ενδείξεις για την τέλεση παραπτωμάτων να προωθηθούν στις αρχές. Το θέμα είχε συζητηθεί και στο Δ.Σ. της επιχείρησης και είχε ξεκινήσει η διεξαγωγή έρευνας σε δύο εργαζόμενους .Από τότε όμως αναμένουμε τα αποτελέσματα με την νυν δημοτική αρχή, η οποία έρχεται να πληρώσει τα σπασμένα να καλεί σε απολογία τους δύο υπαλλήλους.
Η όλη μεθοδευμένη προσπάθεια να φορτωθεί η περιφέρεια την κακοδιαχείριση ενός επισιτιστικού ευρωπαϊκού προγράμματος από τις λάθος ενέργειες της Κοινωφελούς Επιχείρησης δεν έχουν καμία τύχη. Διότι το επιχείρημα του μερικού ελέγχου από τον επικεφαλής εταίρο, την Περιφέρεια θα δημιουργούσε πρόβλημα σε όλες τις διανομές , ενώ αυτή τη στιγμή στιγματίζεται μόνο η Κοζάνη. Αν πάλι οι υπηρεσιακοί δεν γνωρίζουν ακριβώς τον τρόπο διανομής υπάρχει ολόκληρος οδηγός που θα μπορούσαν να διαβάσουν.
Στο τελικό πόρισμα που αναμένεται ακόμα κι αν είναι μειωμένα τα ποσά των προστίμων η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Κοζάνης θα πάρει σε κάθε περίπτωση τα εύσημα κακοδιαχείρισης του ΤΕΒΑ.
Ιωάννα Παπαδημητρίου

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();