πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Θέλω να ενημερώσω τους συνδημότες μου, ότι κατόπιν συνεννόησης με την Εταιρεία-Ανάδοχο αποκομιδής των απορριμμάτων και αφού συζητήθηκαν τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και λαμβάνοντας υπόψη τις εορταστικές ημέρες που έρχονται, η αποκομιδή των απορριμμάτων συνεχίζεται από τον ανάδοχο μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.
Από το νέο έτος, η αποκομιδή θα γίνεται από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, με την βοήθεια του δωρητή κυρίου Αθανασίου Μαρτίνου ο οποίος επισκευάζει τον εγκαταλειμμένο δημοτικό στόλο.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και δημόσια, το Δήμαρχο Τανάγρας Βασίλειο Περγάλια, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκλησή μας για βοήθεια σε αυτή τη δύσκολη περίοδό μας, δείχνοντας ότι από τη θέση που κατέχει, υπηρετεί πάντα και μόνο το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου.

Τέλος, θέλω να διαψεύσω κάθε δημοσίευμα που έρχεται στο φως της δημοσιότητας και κάθε φημολογία, περί επιστροφής ή αλλαγής εργολάβου στην αποκομιδή απορριμμάτων, ως ανυπόστατη, απαράδεκτη και κακόβουλη, η οποία εξυπηρετεί την παραπλάνηση και εξ αυτής πολιτικά μικροσυμφέροντα τα οποία στρέφονται εναντίον της προόδου του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού

Γιώργος Απ. Γιασημάκης

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();