πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Καταγγελία της ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Την Διοίκηση του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας καταγγέλλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου να μην ανανεώσει τις συμβάσεις είκοσι εργαζομένων του Προγράμματος «Εστία», κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του.

Επισημαίνεται ότι, από το Πρόγραμμα εξυπηρετούνται τριακόσιοι πενήντα πρόσφυγες. 
«Το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ν.Φ. αποφάσισε για αυτούς χωρίς να λάβει υπόψη ότι κάποιοι από αυτούς κινδυνεύουν άμεσα, αφού έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το Πρόγραμμα «Εστία» από αύριο θα θεωρείται λήξαν λόγω της μη ανανέωσης των συμβάσεων των είκοσι (20) συναδέλφων οι οποίες λήγουν σήμερα.

Την αποκλειστική ευθύνη για ότι συμβεί απ εδώ και στο εξής την έχουν όλοι όσοι ψήφισαν αντεργατικά και απάνθρωπα !

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει αυτή την κατάφορα αντεργατική και ξενοφοβική απόφαση. Στηρίζει κάθε κινητοποίηση του Σωματείου και των εργαζομένων στο πρόγραμμα.

Καλεί τη διοίκηση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ν.Φ., καθώς και τον ίδιο το Δήμαρχο, ακόμα και την ύστατη ώρα να αναθεωρήσουν τις αποφάσεις τους και να ανανεώσουν τις συμβάσεις των εργαζομένων του προγράμματος», τονίζει η Ομοσπονδία.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();