πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Καταστήματα Jumbo: Κατάργηση της αργίας της Κυριακής και στο υποκατάστημα της Κατερίνης

Συνεχίζει την αντεργατική του επίθεση η εργοδοσία του «Jumpo», με θεατές -αν όχι «δεύτερο βιολί»- την κυβέρνηση της ΝΔ και την Επιθεώρηση Εργασίας, όσον αφορά στην καταχρηστική κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.

Έτσι, μετά την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας στο κατάστημα της Πρέβεζας, η εταιρεία προχωρά στο άνοιγμα του υποκαταστήματός της, όλες τις Κυριακές του χρόνου, και στην Κατερίνη, ενημερώνοντας και σε αυτήν την περίπτωση ότι:
«Αγαπητοι μας πελάτες σας ενημερώνουμε οτι από τον Ιανουάριο, ολες τις Κυριακές το κατάστημά μας θα είναι ανοιχτό με ωράριο λειτουργίας 11.00 – 18.00. Ευχαριστούμε πολύ.»

Στελέχη της εταιρείας ισχυρίζονται πως η επιχείρηση αξιοποίησε τα εργαλεία που της δίνει η νομοθεσία και αποφάσισε τα καταστήματά της σε Πρέβεζα και Κατερίνη να λειτουργούν και τις Κυριακές, δηλαδή σε περιοχές όπου βάσει της νομοθεσίας έχουν και οι υπόλοιποι έμποροι δικαίωμα να ανοίξουν, εφόσον το επιθυμούν. Μάλιστα, αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει στη λειτουργία και άλλων καταστημάτων της και τις Κυριακές.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();