πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Αυξήσεις 500% σε στελέχη «Τεχνόπολης» -Έντονη κριτική σε Μπακογιάννη

Έντονη κριτική για τις υπέρογκες αυξήσεις, έως και πάνω από 500% σε στελέχη της «Τεχνόπολης» δέχθηκε η δημοτική Αρχή και ο ίδιος ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

«Ζητήσαμε από το δημοτικό συμβούλιο να πάρει θέση για τις προκλητικές αυξήσεις αποδοχών που πρόσφατα εισηγήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της “Τεχνόπολης” για τα μέλη του – αυξήσεις που κυμαίνονται από 50% για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο έως 537% για τον Αντιπρόεδρο. Για την Ανοιχτή Πόλη, αυτές οι αυξήσεις δεν δικαιολογούνται ούτε από τη φύση του οργανισμού, ούτε από τα οικονομικά αποτελέσματα που η συγκεκριμένη Ανώνυμη Εταιρεία παρουσιάζει, αλλά ούτε και από τη γενικότερη οικονομική κατάσταση του Δήμου Αθηναίων», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της παράταξης Νάσος Ηλιόπουλος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο εκπρόσωπος της παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ», Γιώργος Μπρούλιας, ο οποιος τόνισε ότι «οι αμοιβές θα πρέπει να συνδέονται με αυτές τους δημάρχου και των αντιδημάρχων. Είναι λάθος να αυξάνουμε τους μισθούς στα Νομικά Πρόσωπα και να δημιουργούμε αιρετούς δύο ταχυτήτων».

Από την πλευρά του, ο Γ.Γ. του Δ. Αθηναίων Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, υποστήριξε ότι οι αυξήσεις αυτές έγιναν στα στελέχη της Τεχνόπολης για να εξομοιωθούν με αυτές των άλλων Νομικών Προσώπων του Δ. Αθηναίων.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();