πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Δήμητρα Κεχαγιά: Μόνη λύση για τον οδοκαθαρισμό της Πεντέλης οι ιδιώτες (βίντεο)

Το πρόβλημα της καθαριότητας της Πεντέλης βάζει την κορυφή των προτεραιοτήτων της η νέα δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά. Όπως τονίζει στην συνέντευξή της στο web tv της aftodioikisi.gr ήδη ο δήμος πρόκειται να ενταχθεί σε πρόγραμμα για τα βιοαπόβλητα (καφέ κάδοι, ενώ στόχος της είναι να δοθεί σε ιδιώτες ο οδοκαθαρισμός, «γιατί είναι το μόνιμο πρόβλημά μας που δεν λύνεται αλλιώς». Σχετικά με τα μακροπρόθεσμα σχέδια της είναι να γίνει η Πεντέλη brand name με άξονα τα μάρμαρα του Παρθενώνα αλλά και να εφαρμοσθεί το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ).

Σε σχέση με τις καλές πρακτικές που εφαρμόζει ή πρόκειται να εφαρμόσει ο δήμος Πεντέλης, η κ. Κεχαγιά αναφέρει ότι ήδη ξεκίνησε τη διαδρομή του λεωφορείο του δήμου που μεταφέρει φοιτητές από την πόλη στην Πολυτεχνειούπολη και την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, ενώ θέτει ως άμεσους στόχους της ο δήμος Πεντέλης να γίνει ψηφιακός αλλά και να ενοποιηθούν όλες οι κοινωνικές δομές του.


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();