πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός: Κλείνουν σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΙΕΚ & πανεπιστήμια για 14 μέρες (βίντεο)

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε ότι κλείνουν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας για προληπτικούς λόγους για 14 ημέρες, ώστε να σταματήσει η μετάδοση του φονικού ιού στην κοινότητα. Η απόφαση αφορά βρεφονηπιακούς σταθμούς, σχολεία, ΙΕΚ και Πανεπιστήμια, δημόσια και ιδιωτικά. Η ανακοίνωση, όπως είπε ο αρμόδιος υπουργός, έγινε μετά από εισηγήσεις που δέχθηκε η Επιτροπή Αντιμετώπισης Συμβάντων Δημόσιας Υγείας. 
Παράλληλα τόνισε ότι  θα υπάρξει ειδική μέριμνα τόσο για τους εργαζόμενους γονείς των ανήλικων μαθητών , όσο και για τις επιχειρήσεις που πλήττονται. Τέλος, ζήτησε απ’ όλους τους γονείς να περιορίσουν τα παιδιά, καθώς το μέτρο αφορά στον περιορισμό της νόσου. «Είναι η στιγμή που όλοι οι Έλληνες πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα», κατέληξε ο κ. Κικίλιας.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται για την εξάπλωση του κορονοϊού στην Ελλάδα, το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε την προσωρινή αναστολή της διεξαγωγής των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., καθώς και του μαθήματος της κολύμβησης.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();