πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Εθελοντική Αιμοδοσία του 7ου εσπερινού ΕΠΑΛ & 2ου Ε.Κ. Χαλανδρίου μαζί με τον Σύλλογο Πεζοπόρων Χαλανδρίου

Οι μαθητές προσφέρουν … «δώρο καρδιάς»

Προσφέρετε και εσείς … χαρίστε ζωή!!!

Μήνυμα ελπίδας σε όσους έχουν ανάγκη από αίμα στέλνουν οι μαθητές του 7ου εσπερινού ΕΠΑΛ & 2ου Ε.Κ. Χαλανδρίου μαζί με τον Σύλλογο Πεζοπόρων Χαλανδρίου. Την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και το Γ.Ν.Α. “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ”.
Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα στο σχολικό χώρο του 7ου ΕΠΑΛ (Ριζαρείου 22) από τις 17:00 έως τις 20:00 και είναι ανοιχτή σε όλους, παλιούς και νέους αιμοδότες.

Καλούμε τους συλλόγους, τους φίλους και όλους τους πολίτες του Χαλανδρίου να δώσουν το παρών προσφέροντας λίγο από το αίμα τους και ενισχύοντας την δράση των μαθητών του σχολείου και του συλλόγου Πεζοπόρων. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πολύτιμη προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας, είναι πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης!!! Λίγες σταγόνες αίμα σώζουν ζωές!!! 

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στο email: pezoporoihalandriou@gmail.com ή στα τηλέφωνα του 7ου ΕΠΑΛ 210-6827182, 210-6849575 (κα Ε.Ασπρούλη).

Για το Σύλλογο Πεζοπόρων Χαλανδρίου και το 7ο εσπερινό ΕΠΑΛ - 2ο Ε.Κ. Χαλανδρίου
Σταυρούλα Πετράκου, τηλ. 697 344 2376
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();