πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Σφραγίστηκαν οι παιδικές χαρές του Δήμου Χαλανδρίου

Σε μια προσπάθεια να διασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή προστασία των πολιτών από τη διάδοση του κορονοϊού, ο Δήμος Χαλανδρίου προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Μαρτίου σε ένα ακόμα προληπτικό μέτρο, σφραγίζοντας όλες τις παιδικές χαρές.
H απόφαση να σφραγιστούν οι παιδικές χαρές από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίες κλήθηκε επιβεβλημένη δεδομένου ότι συνεχιζόταν τις τελευταίες μέρες η αθρόα προσέλευση σ΄αυτές γονιών, παιδιών και ηλικιωμένων, παρά το κλείσιμο των σχολικών μονάδων, των αθλητικών χώρων και των βιβλιοθηκών του Δήμου.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος υποστήριξε ότι τα μέτρα προφύλαξης απο τον κορονοϊό και η φροντίδα για τον συνάνθρωπο και τους πιό ευάλωτους αποτελούν ευθύνη όλων μας και κάλεσε τους πολίτες να επιδεικνύουν τη μέγιστη δυνατή υπευθυνότητα συμμορφούμενοι στις οδηγίες των υγειονομικών υπηρεσιών, ευχόμενος να αποδειχθεί υπερβολικό το μέτρο να σφραγιστούν οι παιδικές χαρές. 

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();