πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΥΠΕΣ: Έγγραφο στους ΟΤΑ για την συλλογή στοιχείων για τους υπαλλήλους-γονείς

Έγγραφο απέστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών στους Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με το οποίο αναφέρει τον τρόπο συλλογής των στοιχείων που ζητήθηκαν από το σύνολο της Δημόσιας Διοίκησης με σχετική Εγκύκλιο.

Με το συγκεκριμένο Έγγραφο καλούνται Δήμοι, Περιφέρειες και οι σύνδεσμοι ΟΤΑ (ΝΠΔΔ), να συμπληρώσουν συγκεκριμένο Πίνακα για την περίοδο 11.3.2020 έως 31.3.2020.
Το αρχείο του Πίνακα θα πρέπει να αναρτηθεί συμπληρωμένο στον ειδικό διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου που αφορά θέματα προσωπικού Τ.Α (https://aftodioikisi.ypes.gr/prosopiko_TA/ ) το αργότερο έως 7 Απριλίου 2020.

Φορείς που δεν έχουν υπαλλήλους που να συνιστούν δυνητικούς δικαιούχους των σχετικών διευκολύνσεων για τις οποίες ζητούνται στοιχεία, δεν απαιτείται να συμπληρώσουν τον Πίνακα.

Για τις Περιφέρειες ο Πίνακας θα πρέπει να υποβληθεί από τη Διεύθυνση Διοίκησης της έδρας, περιλαμβάνοντας τα στοιχεία που αφορούν όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Οι οδηγίες για τον τρόπο συμπλήρωσης και υποβολής των στοιχείων:

– συνολικός αριθμός υπηρετούντων υπαλλήλων στο Φορέα,

– αριθμός δυνητικά δικαιούχων υπαλλήλων,

– αριθμός υπαλλήλων που έλαβαν την άδεια ειδικού σκοπού,

– αριθμός υπαλλήλων που επέλεξαν τη διευκόλυνση της μειωμένης απασχόλησης,

– αριθμός υπαλλήλων που άλλαξαν την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();