πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Καταγραφή υπηρεσιών και εργαζομένων Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Στοιχεία για τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και τους εργαζόμενους και τα μέσα που απασχολούνται στις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων ζητά με επιστολή προς τους συναδέλφους του, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, στην προσπάθειά του η παροχή των πολύτιμων αυτών υπηρεσιών προς τους πολίτες να είναι πιο αποτελεσματική τις κρίσιμες αυτές ημέρες.

Ο κ. Παπαστεργίου ζητά την ηλεκτρονική καταχώριση των στοιχείων σε ειδική πλατφόρμα μέχρι σήμερα, Δευτέρα, στις 8 το απόγευμα.

H επιστολή
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Γνωρίζοντας τον αγώνα και τη μάχη που δίνετε καθημερινά στις τοπικές μας κοινωνίες για την αντιμετώπιση της διάδοσης του covid-19, καθώς και την σημαντική συνεισφορά και αλληλεγγύη στους πολίτες, που στις κρίσιμες αυτές στιγμές μας έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ, θα ήθελα να μας γνωστοποιήσετε τα εξής στοιχεία:

1. Πόσους πολίτες του Δήμου σας βοηθάτε καθημερινά μέσα από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»;

2. Πόσα γεύματα δίνετε σε καθημερινή βάση;

3. Πόσοι είναι οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ;

4. Πόσους υπαλλήλους διαθέτει ο Δήμος σας στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» και στις άλλες κοινωνικές δομές και κοινωνικά προγράμματα;

5. Ποιος ο αριθμός των οχημάτων του Δήμου σας που εξυπηρετούν σήμερα το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»;

Η συγκέντρωση και η επεξεργασία από την Κ.Ε.Δ.Ε. των ανωτέρω στοιχείων κρίνεται απαραίτητη αναδεικνύοντας παράλληλα τις σημαντικές προσπάθειες της Αυτοδιοίκησης Α βαθμού στην προσπάθεια της χώρας για την αντιμετώπιση της διάδοσης του covid-19.

Κατά συνέπεια, σας ζητάμε να συμπληρώσετε στην πλατφόρμα https://forms.gle/pStG3jJhehJkNpg2A τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα.

Παρακαλούμε για την άμεση αποστολή των παραπάνω στοιχείων μέχρι την Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 στις 20:00.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();