πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Δήμαρχος Πύργου: «Άμεσα να χορηγηθεί επίδομα και στο προσωπικό των Δήμων»

Επιστολή έστειλε ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικαίων Δ. Παπαστεργίου στην οποία αναφέρει:

«Σήμερα αναδεικνύεται περισσότερο από ποτέ ο κοινωνικός ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης, με την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών καθαριότητας , απολύμανσης κοινοχρήστων χώρων, φύλαξης και εφαρμογής των πολιτικών για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοιού .
Η πόλη πρέπει να λειτουργήσει. Το οφείλουμε στους Δημότες μας όλοι εμείς , οι οποίοι ταχθήκαμε, με τη λαϊκή ετυμηγορία να τους υπηρετήσουμε.»

Προτείνει, άμεσα να χορηγηθεί επίδομα και στο προσωπικό των Δήμων που προσέρχονται καθημερινά στην εργασία τους και οι οποίοι έχουν επωμισθεί όλο το βάρος της λειτουργίας του Δήμου, και θα πρέπει να αγωνιστούμε για να μην επιτραπεί στο μέλλον καμία περικοπή μισθού στους υπαλλήλους των Δήμων που σηκώνουν το βάρος των αρμοδιοτήτων που έχει μεταφερθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();