πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

O Δήμος Χαλανδρίου αρωγός στην εθελοντική αιμοδοσία στο ΟΑΚΑ

O Δήμος Χαλανδρίου θα είναι αρωγός στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, την Τετάρτη 22 Απριλίου από τις 09:00 έως 14:00, δεδομένης της αυξημένης ανάγκης για αίμα, η οποία γίνεται ακόμα πιο επιτακτική λόγω της πανδημίας.

Το ΟΑΚΑ – «Σπύρος Λούης» παίρνει τη «σκυτάλη» για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και τον Οργανισμό «Tο Χαμόγελο του Παιδιού». Αρωγοί στην προσπάθεια αυτοί είναι εκτός του Δήμου Χαλανδρίου, οι Δήμοι Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Νέας Ιωνίας, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Πεντέλης και Φιλοθέης – Ψυχικού.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να καλέσουν στο 210-6834522 και 210-6834865 (07:30-15:00) για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία πολλών εθελοντών.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Στάδιο (Γήπεδο Ποδοσφαίρου), Πύλη Α, είσοδος από Σπύρου Λούη.

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες να έχουν μαζί τους την ταυτότητα τους καθώς και το ΑΜΚΑ τους.

Σημειώνεται ότι η αυξημένη ανάγκη για αίμα έχει ενταχθεί ως προτεραιότητα στη θεματολογία της διαδικτυακής καμπάνιας «Ζήσε Αθλητικά» του υφυπουργείου Αθλητισμού.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();