πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Υπουργείο Οικονομικών: Τι απάντησε για τις μειώσεων μισθών στο Δημόσιο

«Ουδέποτε το Υπουργείο Οικονομικών και η Κυβέρνηση σχεδίασε μειώσεις μισθών στο Δημόσιο. Ούτε σχεδιάζει. Αυτά είναι «ευσεβείς πόθοι» της Αντιπολίτευσης».

Με το παραπάνω λιτό σχόλιο το υπουργείου Οικονομικών έδωσε απάντηση σε «ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης για σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου».
Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών γράφει «Μισή δουλειά, μισός μισθός και στο Δημόσιο», καθώς όπως επεξηγεί στο πρωτοσέλιδό της, η κυβέρνηση επεξεργάζεται «σχέδιο επέκτασης της επιδοτούμενης μερικής απασχόλησης στον ευρύτερο δημόσιο τομέα».

To θέμα έχει προκαλέσει ανησυχία σε δημοσίους υπαλλήλους καθώς φέρει διαφορετικές ερμηνείες και προσεγγίσεις, ιδίως σε ότι έχει να κάνει με την εφαρμογή του προγράμματος SURE και τις επιδοτήσεις.


Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του εκπροσώπου του Αλέξη Χαρίτση, κάνει λόγο για κυβερνητικό σχέδιο για μειώσεις μισθών στο Δημόσιο

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();