πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Άνοιγμα σχολείων: Πώς θα εργασθούν καθαρίστριες/-ες - Εγκύκλιος του ΥΠ.ΕΣ.

Ότι με την επαναλειτουργία των σχολείων - Γ΄ Λυκείου (11 Μαΐου) και εν συνεχεία για τους μαθητές των υπολοίπων τάξεων του Λυκείου καθώς και για τους μαθητές του Γυμνασίου (18 Μαΐου) - οι καθαριστές/καθαρίστριες σχολικών μονάδων που κατά την περίοδο αναστολής των, απασχολούνταν στον καθαρισμό υπηρεσιών Δήμων ή ΝΠΔΔ αυτών επιστρέφουν στα κατεξοχήν καθήκοντά τους, ορίζει εγκύκλιος του Υπ. Εσωτερικών.
Στην εγκύκλιο τονίζεται ότι, θα πρέπει να παρέχονται υπηρεσίες καθαριότητας καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας των σχολικών μονάδων.«Έτσι, για τον καθαρισμό των κτιρίων, εκτός από τις καθαρίστριες των Γυμνασίων και Λυκείων θα απασχολούνται και οι καθαρίστριες των δημοτικών σχολείων, τα οποία αναμένεται να μη λειτουργήσουν μέχρι και την 1η Ιουνίου».


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();