πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Εντολή Ζέρβα: Αναστολή και αργία στον υπάλληλο που έκλεβε οχήματα

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έδωσε παράλληλα εντολή να ακολουθήσει η προβλεπόμενη νόμιμη διαδικασία για θέση του υπαλλήλου σε αργία.

Tην επιβολή του διοικητικού μέτρου της αναστολής άσκησης καθηκόντων στον δημοτικό υπάλληλο που συνελήφθη να διαπράττει κλοπές αυτοκινήτων αποφάσισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, δίνοντας παράλληλα εντολή να ακολουθήσει η προβλεπόμενη νόμιμη διαδικασία για θέση του υπαλλήλου σε αργία.
Ο Κ. Ζέρβας σχετικά με το ζήτημα δήλωσε ότι «δεν επιδεικνύουμε καμία ανοχή σε τέτοια ζητήματα. Η εντολή μου για κίνηση των διαδικασιών θέσης σε αργία του υπαλλήλου υπήρξε άμεση» και συμπλήρωσε ότι «δεν θα επιτρέψουμε τη δυσφήμιση των δημοτικών υπαλλήλων, ιδιαίτερα σε μία περίοδο όπου στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων στη διαχείριση της υγιειονομικής κρίσης».

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();