πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Εξωραϊστικός Σύλλογος Οικιστών Καταφυγιού: ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενες αναρτήσεις, ο Σύλλογος μας δεν θα παραμείνει απαθής στην αδιαφορία και την ανικανότητα των ιθυνόντων του Δήμου Σαρωνικού, να πράξουν το καθήκον τους.
Η παροχή καθαριότητας σε όλα τα επίπεδα είναι υποχρέωση του Δήμου και δεν αποτελεί "εξυπηρέτηση" στους πολίτες. Οι πολίτες, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές, πληρώνουν ανταποδοτικά τέλη για τις παροχές και η μη τήρηση των κανόνων ανταποδοτικότητας αποτελεί, κατά την άποψή μας, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί.
Ο Σύλλογος μας κοινοποίησε σήμερα στον Δήμαρχο Σαρωνικού, εξώδικη διαμαρτυρία και δήλωση, θέτοντάς τον προ των ευθυνών του, για ότι θα προκύψει από την άρνηση και την ανικανότητα του να ανταποκριθεί σε βασικές υποχρεώσεις προς τους πολίτες για την διασφάλιση της υγείας, της περιουσίας και τελικά της ζωής τους.
Η περιοχή μας δεν θα γίνει Μάτι.'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();