πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Δήμος Χαλανδρίου: Ενημέρωση για τη συγχώνευση των Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου και Χολαργού - Σίμος Ρούσσος: Σταθερά αντίθετοι στην κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου

Ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει τους δημότες ότι ολοκληρώθηκε η συγχώνευση των Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου και Χολαργού. Από την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, οι φορολογούμενοι που υπάγονται στη Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου θα εξυπηρετούνται πλέον στη Δ.Ο.Υ. Χολαργού.
Τελευταία μέρα λειτουργίας της Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου ορίζεται η 1η Ιουλίου. Την Πέμπτη 2 Ιουλίου και την Παρασκευή 3 Ιουλίου η υπηρεσία δεν θα εξυπηρετεί το κοινό. Αντιστοίχως τη Δευτέρα 6 Ιουλίου θα παραμείνει κλειστή για το κοινό και η Δ.Ο.Υ. Χολαργού.

Όπως ανακοινώθηκε αρμοδίως οι προθεσμίες εκπλήρωσης των υποχρεώσεων των πολιτών που τυχόν λήγουν κατά τις παραπάνω ημερομηνίες παρατείνονται με απόφαση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών.


Σίμος Ρούσσος: Σταθερά αντίθετοι στην κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου

Με αφορμή τις επίσημες ανακοινώσεις για την συγχώνευση των Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου και Χολαργού που συνεπάγεται το κλείσιμο της πρώτης, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση.

«Εκφράζουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στην υλοποίηση του σχεδίου συγχώνευσης της εφορίας Χαλανδρίου, γιατί η κατάργησή της αναμένεται να δυσχεράνει σοβαρά την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επαγγελματιών της πόλης»


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();