πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Μέχρι 30/11 οι ΟΤΑ πρέπει να πάρουν νέους κωδικούς πρόσβασης για τα θέματα προσωπικού

Την παροχή στους υπεύθυνους επικοινωνίας των Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης νέων κωδικών πρόσβασης για τον ειδικό διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Εσωτερικών για θέματα προσωπικού, αφορά έγγραφο που απέστειλε την 17η Νοεμβρίου το Υπουργείο στους Δήμους, τις Περιφέρειες, τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και την ΚΕΔΕ.

Ως γνωστόν, στο πλαίσιο ανάπτυξης ενός ευέλικτου και γρήγορου συστήματος ανταλλαγής πληροφόρησης μεταξύ του Υπουργείου και των Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης για θέματα του προσωπικού τους, το Υπουργείο λειτουργεί από το 2016 ειδικό διαδικτυακό τόπο (https://aftodioikisi.ypes.gr/).

Η πρόσβαση σε αυτόν πραγματοποιείται από τους ορισθέντες, ως υπεύθυνους επικοινωνίας κάθε Φορέα, Υπαλλήλους, με τη χρήση συγκεκριμένων κωδικών, οι οποίοι χορηγήθηκαν στο πλαίσιο της διαδικασίας του αριθμ. 30002/28.9.2016 εγγράφου  .

 

Για λόγους ασφάλειας που επιβάλλουν την τροποποίηση των κωδικών ανά τακτά χρονικά διαστήματα, το Υπουργείο προέβη στην ανάπτυξη νέων κωδικών για όλους τους Φορείς, οι οποίοι θα ισχύσουν από την 1η Δεκεμβρίου 2020.

Για τη λήψη των κωδικών από τους Φορείς, θα πρέπει να εφαρμοστεί η διαδικασία που ορίζεται στο νέο έγγραφο.

Επισημαίνεται ότι, οι κωδικοί που είχαν χορηγηθεί μέχρι τις 30.10.2020, ισχύουν έως την παραμονή της προαναφερθείσας ημερομηνίας (30.11.2020) και αμέσως μετά θα καταργηθούν, οπότε και η είσοδος στον τόπο θα είναι αδύνατη, εάν οι υπεύθυνοι επικοινωνίας κάθε Φορέα δεν έχουν φροντίσει για τη λήψη του νέου κωδικού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες, το αριθμ. 78411/17.11.2020 έγγραφο βρίσκεται ΕΔΩ


https://www.airetos.gr/

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();