πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Καταγγελία του Συλλόγου εργαζομένων Δ. Σπατών-Αρτέμιδος για βιαοπραγία κατά υπαλλήλου του Δήμου

Σπάτα 11/11/2020
Αρ. Πρωτ. 24

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση σε βάρος συναδέλφου, υπαλλήλου στην Υπηρεσία Ύδρευσης, από δημότη κατά την ώρα εργασίας. Συγκεκριμένα ο δημότης άσκησε λεκτική βία και χειροδίκησε (γροθιά στο κεφάλι) εναντίον του συναδέλφου κατά την ώρα που αυτός εκτελούσε υπηρεσία.
Επειδή παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν, καλούμε τη διοίκηση να καταδικάσει αυτήν την αποτρόπαια πράξη και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατεύσει τους εργαζόμενους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Ζητάμε την παρέμβασή της για να σταματήσουν οι διαρροές περί τεμπέληδων και ανίκανων. Είναι απαράδεκτο να είναι οι εργαζόμενοι τα εξιλαστήρια θύματα και να τους επιρρίπτονται ευθύνες για προβλήματα που άλλες είναι οι αιτίες που δημιουργούνται και διαιωνίζονται, πολύ περισσότερο στις τρέχουσες συνθήκες που το προσωπικό του Δήμου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή 24 ώρες το 24ώρο.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας βρίσκεται στο πλευρό του συναδέλφου και θα ασκήσει όλα τα νόμιμα για τη στήριξή του.

Για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος 

Πρίφτη Μαρία

Ο Γραμματέας

 Κοτρώνης Δημήτριος

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();