πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας (ΚΕΚ)

Σας ενημερώνουμε ότι η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας (ΚΕΚ), με αντικείμενο την εξέταση αιτημάτων υπαλλήλων για: α) απόσπαση/μετάταξη για σοβαρούς λόγους υγείας, β) απόσπαση λόγω συνυπηρέτησης και γ) αμοιβαία μετάταξη, τα οποία έχουν υποβληθεί στην ΚΕΚ από 1.11.2020 έως και 31.12.2020, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021.
- Για όσα αιτήματα η ΚΕΚ γνωμοδοτήσει θετικά, θα ακολουθήσει το συντομότερο δυνατό η χορήγηση των σχετικών βεβαιώσεων ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναγράφεται σε κάθε αίτηση.

- Για όσα αιτήματα η ΚΕΚ γνωμοδοτήσει αρνητικά ή τα αναβάλλει, θα ακολουθήσει ανάρτηση με τον αριθμό πρωτοκόλλου κάθε αίτησης και την αντίστοιχη αιτιολογία στην ιστοσελίδα της Απογραφής http://apografi.gov.gr/kinitikotita/esk_kek.html (Κινητικότητα/Αποτελέσματα ΚΕΚ).

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();