πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Σύλλογος εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου: Έκκληση για Αίμα


Χαλάνδρι, 8 Φεβρουαρίου 2021

Προς : Τους εργαζόμενους του Δήμου Χαλανδρίου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων μας στην επιτακτική ανάγκη για αίμα.
Το προηγούμενο διάστημα, οι συνάδελφοι που χρειάστηκαν αίμα καλύφθηκαν κατ’ εξαίρεση από το τμήμα Αιμοδοσίας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, χάρη στην άριστη μέχρι σήμερα συνεργασία μας.

Ήδη ο Σύλλογός μας βρίσκεται σε κατάσταση έλλειψης πέντε (5) φιαλών και, όπως καταλαβαίνετε, ΔΕΝ είμαστε σε θέση να καλύψουμε καμία μελλοντική ανάγκη μας.

Παρακαλούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που είναι αιμοδότες όπως ανταποκριθούν στην έκκληση, προκειμένου να αντιστρέψουμε την έλλειψη στην τράπεζα αίματος και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όποιον συνάδελφο βρεθεί σε ανάγκη.

Συνάδελφοι, αύριο μπορεί να το χρειαστεί ο καθένας/καθεμία από μας αίμα. Ας σταθούμε αλληλέγγυοι στην προσπάθεια να αποκτήσουμε ένα μικρό απόθεμα σε αίμα για οποιαδήποτε έκτακτη περίσταση μπορεί να προκύψει σε μας ή τις οικογένειές μας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων
του Δήμου Χαλανδρίου

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();