πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

ΦΕΚ για τα Έκτακτα μέτρα προστασίας έως και τη Δευτέρα, 22 Μαρτίου

Εκδόθηκε το ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 996 Τεύχος Β’ 13 Μαρτίου 2021 με την Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 16320 «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από την Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00.
Όπως πάντα το άρθρο 1 αναφέρει ότι «Προς τον σκοπό αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 θεσπίζονται έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας ανά πεδίο δραστηριότητας και επίπεδο επιδημιολογικής επιβάρυνσης (αυξημένου κινδύνου και πολύ αυξημένου κινδύνου), σύμφωνα με την παρ. 1Β.

Στο ΦΕΚ περιγράφονται ποιες περιοχές εντάσσονται 1Α. α) Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου και β) Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου εντάσσονται οι λοιπές περιοχές της Επικράτειας.

Δείτε εδώ όλα τα μέτρα ανά κατηγορία δραστηριότητας και επίπεδο κινδύνου
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();