πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Προς μεγάλη απεργία ο Δημόσιος Τομέας

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στη συνεδρίασή του τη Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021, αφού έλαβε υπόψη του τις εξελίξεις στα ζητήματα της Υγείας, της Παιδείας, του επικείμενου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, την επικουρική ασφάλιση και τον συνδικαλιστικό νόμο, τις ιδιωτικοποιήσεις, τον αυταρχισμό και την αστυνομοκρατία, αποφάσισε για το πρόγραμμα δράσης, στο επόμενο διάστημα, τα εξής:
1. Τη στήριξη της παράστασης διαμαρτυρίας των 7 Ομοσπονδιών του Δημοσίου στις 4 του Μάρτη, ώρα 10:00 πμ ενάντια στο νομοσχέδιο για τις δημόσιες συμβάσεις, που ψηφίζεται αυτές τις μέρες στη Βουλή.

2. Στήριξη των κινητοποιήσεων όλων των Ομοσπονδιών, που είναι σε εξέλιξη.

3. Τη στήριξη των κινητοποιήσεων και των εκδηλώσεων που γίνονται στις 8 του Μάρτη για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

4. Την προετοιμασία πανδημοσιοϋπαλληλικής – πανεργατικής απεργίας σε συνεργασία με Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, για τα εργασιακά και την επικουρική ασφάλιση, σε χρόνο που θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ή το Γενικό Συμβούλιο.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();