πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Η ενημέρωσή σας από την "πρΟΤΑση" - Η αλλαγή που θα γίνει


Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Τον Ιούλιο του έτους που διανύουμε, η υπηρεσία Feedburner, η οποία ήταν υπεύθυνη για να λαμβάνετε τα καθημερινά newsletter του site μας, όσοι φυσικά ήσασταν εγγεγραμμένοι, σταματάει. 
Για την ακρίβεια, παύουν να λειτουργούν οι περισσότερες βασικές δυνατότητες διαχείρισης ροών, συμπεριλαμβανομένων των συνδρομών μέσω email.

Οι διαχειριστές της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", ενεργώντας έγκαιρα και άμεσα, "μετακομίζουν" σε μια νέα υπηρεσία, δημιουργώντας ένα "widget εγγραφής" σε μια νέα δωρεάν υπηρεσία με την οποία μπορείτε στην ουσία να γραφτείτε στο RSS Feed του site μας, και κάθε ημέρα να έχετε ένα email με όποιο νέο άρθρο ανέβηκε.
Δεν έχουμε καμία δικαιοδοσία σε αυτή την υπηρεσία και ούτε ξέρουμε ποιοι και πόσοι γράφονται!

Η εγγραφή μπορεί να γίνει δίνοντας το email σας στη δεξιά στήλη του site μας και στην περιοχή του «Ενημερωθείτε από την "πρΟΤΑση"».

Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί "Κάντε εγγραφή" και θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου καλείστε να εγγραφείτε στην υπηρεσία του newsletter μας.

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, θα έρθει ένα μήνυμα στο email λογαριασμό σας, όπου ΠΡΕΠΕΙ να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας! Αυτό ήταν, τώρα θα λαμβάνετε μια φορά την ημέρα, email με όλα τα νέα της "πρΟΤΑσης"

Σας ευχαριστούμε

Υ.Γ. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας τους διαχειριστές της ιστοσελίδας dwrean.net/ για την ιδέα, την έρευνα και την ανακάλυψη του ιδιαίτερα χρήσιμου και λειτουργικού feedburner. 
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();