πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Δήμαρχος στέλνει στα Δικαστήρια εφτά δημοτικούς υπαλλήλους

Συνολικά επτά (7) υπάλληλοι του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, που συμμετείχαν σε Επιτροπές Παραλαβής Προμηθειών και Εργασιών, οδηγούνται στο Δικαστήριο, γιατί έτσι έκρινε ο Δήμαρχος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα επιδεικνύει μια αυταρχική συμπεριφορά προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και παράλληλα να ποινικοποιήσει την συνδικαλιστική δράση.
Οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στη δίωξη των επτά (7) συναδέλφων τους από τον Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις. Σε πρώτη φάση οι υπάλληλοι των Επιτροπών Παραλαβής Προμηθειών και Εργασιών και στους τρεις (3) Δήμους της Πιερίας (Κατερίνης, Πύδνας-Κολινδρού, Δίου-Ολύμπου) αποφάσισαν να απέχουν από τα καθήκοντα τους.

O Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας για να εκφράσει την στήριξη και αλληλεγγύη του στους διωκόμενους υπαλλήλους από τον Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού.

Επίσης, την ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, ημέρα κατά την οποία έχει ορισθεί η δίκη, ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας προκήρυξε Στάση Εργασίας, από τις 11:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι, ως ένδειξη συμπαράστασης στους διωκόμενους συναδέλφους.

Με πληροφορίες από aftodioikisi.gr
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();