πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Δημόσιο-ΟΤΑ: Τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα μέχρι την άλλη Δευτέρα

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, που δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. Β’ 2476, το οποίο επανεκτυπώθηκε λόγω σφάλματος το Σάββατο 12 Ιουνίου, ορίστηκαν τα « Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα ΑΠΟ τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 και ώρα 6:00 ΕΩΣ ΚΑΙ τη Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 και ώρα 6:00.».
Όσον αφορά ειδικά τη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα, συμπεριλαμβανομένης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα μέτρα περιλαμβάνονται στην Ενότητα 1 του Πίνακα του άρθρου 1 της ΚΥΑ.

Όπως μπορείτε να δείτε κατωτέρω, ΔΕΝ εντοπίζεται περαιτέρω μείωση στο ποσοστό της τηλεργασίας, σε σχέση με τα ισχύοντα. Συγκεκριμένα, η σχετική διάταξη διαμορφώνεται από σήμερα ως εξής:

«Ο αριθμός των εργαζομένων με τηλεργασία καθορίζεται με βάση τη φύση των καθηκόντων των εργαζομένων και τις ανάγκες κάθε υπηρεσίας, στο ποσοστό που έχει προσδιοριστεί μέχρι την έναρξη ισχύος της παρούσας ».

Ακολουθεί το αντίστοιχο απόσπασμα της ΚΥΑ:


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();