πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Τα νέα μέτρα από σήμερα στις Υπηρεσίες Δημοσίου και ΟΤΑ (ΦΕΚ)Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, που δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. Β’ 2744, το οποίο επανεκτυπώθηκε λόγω σφάλματος το Σάββατο 26 Ιουνίου, ορίστηκαν τα « Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα ΑΠΟ τη Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021 και ώρα 6:00 ΕΩΣ και τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021 και ώρα 6:00. ».
Όσον αφορά ειδικά τη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα, συμπεριλαμβανομένης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα μέτρα περιλαμβάνονται στην Ενότητα 1 του Πίνακα του άρθρου 1 της ΚΥΑ.

Όπως μπορείτε να δείτε κατωτέρω, υπάρχουν δύο διακριτές διατάξεις για την επαναφορά στην εργασία με αυτοπρόσωπη παρουσία, των Υπαλλήλων που ανήκουν στις ομάδες αυξημένου κινδύνου.

Για το ποσοστό της τηλεργασίας, δεν εντοπίζεται περαιτέρω μείωση, σε σχέση με τα ισχύοντα.

Ακολουθεί το αντίστοιχο απόσπασμα της ΚΥΑ:


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();