πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Σε σοβαρό κίνδυνο εργαζόμενος ΚΕΠ μετά από βίαιη συμπεριφορά πολίτη [ΦΩΤΟ]

Κυριολεκτικά τα «έσπασε» - θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία εργαζόμενου - πολίτης στο ΚΕΠ Θεοδάμαντος, όταν η πρώτη αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει, λόγω του ότι, τελείωνε το ωράριο εργασίας και η εργασία που ζητούσε ο δεύτερος, απαιτούσε πολλή χρόνο. Επιπρόσθετα, ο πολίτης δεν είχε κλείσει ραντεβού.
Τότε, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Ζωγράφου, και ενώ η υπάλληλος του κανόνιζε το απαραίτητο από το νόμο ραντεβού, ο πολίτης χτύπησε με δύναμη το προστατευτικό τζάμι, με αποτέλεσμα αυτό να «εκτοξευθεί» επικίνδυνα προς την εργαζόμενη, κι ευτυχώς αυτό να «συγκρατείται» από την οθόνη του Η/Υ της.

Ο Σύλλογος καταγγέλλοντας αρχικά το γεγονός, ζητά από τη Δημοτική Αρχή να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα, προκειμένου να αποφεύγονται ανάλογα περιστατικά.



'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();