πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Ανεμβολίαστη δημοτική υπάλληλος: Οι ποινικές διώξεις – Πότε δικάζεται

Ο εισαγγελέας άσκησε στην ίδια ποινικές διώξεις για απείθεια και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενών ενώ ο σύζυγός της φέρει στην… πλάτη του ποινική δίωξη για απείθεια.

Η ίδια αναμενόταν να δικαστεί σήμερα στο Αυτόφωρο δικαστήριο ωστόσο η υπόθεση πήρε αναβολή για την Δευτέρα.

Όπως ήδη έχει αναφέρει το cretapost, η ανεμβολίαστη δημοτική υπάλληλος πήγαινε κανονικά στην δουλειά της παραβλέποντας την απόφαση να τεθεί σε αναστολή εξαιτίας του ότι δεν είχε προχωρήσει στον εμβολιασμό της.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μόλις έμαθε το συμβάν κατέθεσε μήνυση σε βάρος της με την ίδια και τον σύζυγό της να έχουν κλειδωθεί μέσα στο ΚΑΠΗ αρνούμενοι να βγουν έξω.

Τελικά χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας και του εισαγγελέα προκειμένου να απομακρυνθεί από τον χώρο.

Μάλιστα σύμφωνα με τος πληροφορίες του cretapost, η 51χρονη είχε αλλάξει τις κλειδαριές με την ίδια μάλιστα να διατείνεται ότι δρα με τη βούλα των… Αυτόχθονων Ελλήνων Ιθαγενών.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();