πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Δήμος Χαλανδρίου: Δώσε αίμα σώσε μια Ζωή – Εθελοντική αιμοδοσία 27 /11/2021

Eθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής του Δήμου Χαλανδρίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα», 
 
το Σάββατο 27 /11/2021 από τις 09:30 έως τις 13:30.Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Χαλανδρίου, που βρίσκεται επί της οδού Παπάγου 7 στον 2ο όροφο.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, καλούνται να το δηλώσουν συμμετοχή στα τηλ.: 213 2023918 - 919 του Δήμου Χαλανδρίου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί όλους τους πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις, να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία, αποδεικνύοντας στην πράξη την αγάπη και την αλληλεγγύη τους για το συνάνθρωπό μας.

Χρήσιμη πληροφόρηση

Οι υποψήφιοι αιμοδότες μπορούν να δουν ΕΔΩ τα μέτρα για την ασφάλεια του αίματος έναντι της λοίμωξης από το νέο κορονοϊό και ΕΔΩ όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν πριν φτάσουν στην αιμοληψία.

Επίσης, κατά την προσέλευση οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να προσκομίσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους η rapid test 48 ωρών.

https://www.chalandri.gr/

 

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();