πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Εποικοδομητική και χρήσιμη συζήτηση με τα παιδιά του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με το σχολείο, διοργάνωσε για τα παιδιά του Καλλιτεχνικου μας σχολείου, μια ενημέρωση για την πανδημία. Την ενημέρωση έκανε η γιατρός-ενδοκρινολόγος του Δήμου Χαλανδρίου κα Χριστίνα Νίκα.

Από τις 8:30 π.μ έως και τις 14:00 μ.μ η γιατρός, συνοδευόμενη από το μέλος του Δ.Σ κο Θεολόγο Γκόγκο, επισκέφτηκε όλες τις τάξεις του σχολείου και ενημέρωσε τα παιδιά για τον κορωνοϊό, για τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνουμε και για το εμβόλιο. Σε κάθε τάξη έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση, τα παιδιά έθεσαν εύστοχες ερωτήσεις οι οποίες απαντήθηκαν από τη γιατρό.

Έχουμε την άποψη ότι τέτοιες δράσεις είναι χρήσιμες και απαραίτητες στα παιδιά μας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχιστούν με τον ίδιο ζήλο και στο μέλλον. 




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();