πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Ο Δήμος Χαλανδρίου έχει φθηνά PCR: 25 ευρώ ανά test

O δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, αποκάλυψε πως έχει συμφωνία για PCR έναντι μόλις 25 ευρώ.

Διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει το θέμα με τα PCR tests και την τιμή τους...

Για την ακρίβεια είναι λίγο πιο φθηνά, καθώς σύμφωνα με την ανάρτηση του Δημάρχου, Σίμου Ρούσσου το deal που έχει κλείσει από τον περασμένο Μάιο είναι στα 25 ευρώ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του αναφέρει:

«Επειδή πολύς λόγος γίνεται για την τιμή του μοριακού τεστ ανίχνευσης του κορονοιού και για την επιβολή πλαφόν στα 47 ευρώ, που παρουσιάστηκε ώς δήθεν μεγάλη παρέμβαση στην ελεύθερη αγορά,ενημερώνω ότι ο δήμος Χαλανδρίου έχει ενεργή σύμβαση με ιδιωτικό εργαστήριο για την ανίχνευση κορωνοιού για τους υπαλλήλους του δήμου με μοριακό τεστ στην τιμή των 25 ευρώ,από τον Μάιο του 2021.

Η τιμή αυτή επιβαρύνεται με 10 ευρώ εφόσον γίνεται μαζικά σε χώρο του δήμου ,ενώ υπάρχει και πρόβλεψη για κατ' οίκον δειγματοληψία στην τιμή των 40 ευρώ.
Φυσικά όλοι γνωρίζουμε πια οτι στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες το τεστ ελέγχου παρέχεται δωρεάν στις δομες υγείας...».

https://www.gazzetta.gr/
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();