πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Δημόσιο: Με τροπολογία εντός Φεβρουαρίου το «μπόνους» στους υπαλλήλους (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Με τη μορφή τροπολογίας, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, θα κατατεθεί στην Βουλή εντός του μήνα, η πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών για το μπόνους παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους. Το σχέδιο του υπουργείου προβλέπει οικονομική επιβράβευση για τους «άριστους» υπαλλήλους, αλλά και επιβραβεύσεις σε είδος.
Όπως έχει γράψει η ιστοσελίδα μας, η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει για το συγκεκριμένο μέτρο περίπου 10 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και πληροφορίες λένε ότι το οικονομικό πριμ θα χορηγηθεί σε περίπου 6.000 δημοσίους υπαλλήλους. Οσον αφορά την επιβράβευση σε είδος, το υπουργείο επεξεργάζεται μέτρα όπως την χορήγηση επιπλέον ημερών άδειας, ταχύτερη μισθολογική εξέλιξη ή πιο εύκολη πρόσβαση στην τηλεργασία.

Σύμφωνα με πηγές της aftodioikisi.gr, η τροπολογία του υπουργείου θα κατατεθεί μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι το μπόνους θα προωθηθεί ξεχωριστά από το νομοσχέδιο για το νέο σύστημα αξιολόγησης στο δημόσιο. Το νέο πλαίσιο αξιολόγησης παραπέμπεται σε επόμενο χρονικό διάστημα.

Ως εκ τούτου, το μπόνους θα χορηγηθεί σε υπαλλήλους που έχουν κριθεί «άριστοι» με βάση το υφιστάμενο σύστημα αξιολόγησης.
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();