πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Νέο χαστούκι στα νοικοκυρια: Σε εισπρακτικές και τα χρέη προς τους Δήμους!

Άλλη μια… φαεινή ιδέα της κυβέρνησης, που δεν αφήνει τον κοσμάκη να πάρει ανάσα. Αυτή τη φορά η πρωτοβουλία ανήκει στο υπουργείο Εσωτερικών, του οποίου προΐσταται ο Μάκης Βορίδης, που σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών θα δώσουν σε εισπρακτικές τα χρέη προς τους Δήμους!
Γι’ αυτό άλλωστε συστήνουν κοινή προπαρασκευαστική ομάδα εργασίας, με στελέχη των δύο υπουργείων και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Στόχος της η εισπραξιμότητα των Δήμων από ληξιπρόθεσμες οφειλές. Έτσι τόσο το υπουργείο Εσωτερικών όσο και το Οικονομικών πιστεύουν ότι η ανάθεση είσπραξης σε ιδιώτες θα φέρει χρήμα στα ταμεία των Δήμων.

Για να αναγκαστούν δε οι Δήμοι να προχωρήσουν σε αυτό το μέτρο είσπραξης και να προσλάβουν εισπρακτική εταιρεία, όσοι Δήμοι δεν βελτιώνουν την εισπρακτική τους ικανότητα, θα χάνουν από την κρατική χρηματοδότηση!

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();