πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Δημόσιο – Απογραφή: Όλες οι αλλαγές που έρχονται (παρουσίαση)

Δημόσιο: Το νέο τρόπο παρουσίασης των μηνιαίων αναφορών του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εσωτερικών.
Οι αναφορές θα παρουσιάζονται με δύο εναλλακτικούς τρόπους, είτε μέσω διαδραστικής απεικόνισης, είτε μέσω αναθεωρημένων αρχείων μηνιαίων στατιστικών. Μάλιστα θα υπάρχει και αγγλική έκοδση της εφαρμογής, ενώ το περιβάλλον θα διαμορφωθεί έτσι ώστε να είναι πιο φιλικό προς το χρήστη.

Παράλληλα, θα υπάρξει για πρώτη φορά παρουσίαση μηνιαίων στατιστικών σε επίπεδο φορέα. Επίσης, θα είναι διαθέσιμη η διαγραμματική αποτύπωση της διαχρονικής εξέλιξης της απασχόλησης του ανθρώπινου δυναμικού του δημοσίου καθώς και νέα δυνατότητα συγκριτικής αποτύπωσης δεδομένων με πολλαπλά φίλτρα.

Δείτε αναλυτικά:


'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();