πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Δικαστήριο: "Αορίστου χρόνου οι συμβάσεις εργαζομένων Δήμου"

Σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Παλλήνης, θετική απόφαση του Πρωτοδικείου, αναφορικά με την προσφυγή που κατέθεσαν 58 εργαζόμενοι (ΕΣΠΑ), στον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, για τη μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου.
«Το Σωματείο μας οφείλει να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Α. Ζούτσο, στην Πρόεδρο του Νομικού κα Μ.Διακάκη, σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού προσώπου, στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και στους εμπλεκόμενους δικηγόρους από όλες τις πλευρές, για την αμέριστη και πολύτιμη βοήθεια τους στην επιτυχή κατάληξη ενός πολύχρονου και δίκαιου πάγιου αιτήματος των εργαζομένων και του Σωματείου. Συνάδελφοι του Νομικού προσώπου το πρώτο βήμα έγινε!», τονίζει στη σχετική με το γεγονός ανακοίνωση του Σωματείου.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();