πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Αποκάλυψη: Στο «σκαμνί» για δωροδοκία και δωροληψία θα καθίσει υπάλληλος του Δήμου Νοτίου Πηλίου

Με τις κατηγορίες της δωροληψίας κατ’ εξακολούθηση και της δωροδοκίας κατ’ εξακολούθηση παραπέμφθηκε για να δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου ένας υπάλληλος του Δήμου Νοτίου Πηλίου.
Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα, αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, καταγγέλθηκε η δράση ενός εργαζομένου στην Τεχνική υπηρεσία του Δήμου και ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη, η οποία θα εξεταστεί από το δικαστήριο στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ο Δήμαρχος Ν. Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός καλείται να λάβει αποφάσεις για το μέλλον του υπαλλήλου του, καθώς ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη για σκάνδαλο διαφθοράς. Για τον λόγο αυτό θα αποσταλεί έγγραφο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να “τρέξουν” άμεσα οι ενέργειες του Δημάρχου, που προβλέπονται από τον νόμο.

Η υπόθεση αφορά σε ενέργειες που πιθανά έγιναν από τον υπάλληλο την περίοδο 2015 – 2017, επί θητείας Ν. Φουρτούνα.

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();