πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

"Έφυγε" η αγωνίστρια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

«Έφυγε» η γνήσια αγωνίστρια που όρθωνε το ανάστημά της και διεκδικούσε τα δίκαια αιτήματα όλων των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και που με την στάση της αποτέλεσε την « πνευματική μητέρα» όσων από εμάς είχαμε την τιμή να δουλέψουμε δίπλα της και να την ακούμε να μας συμβουλεύει με αγάπη, πάθος και ανιδιοτέλεια.
Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για σένα, θα αρκεστώ να πω μόνο ότι με την πείρα σου και τη βοήθειά σου, σήμερα έχουν χιλιάδες συνάδελφοί μου στον χώρο των Ο.Τ.Α. μια σταθερή δουλειά να ζήσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους.
Ξεχώριζες γιατί είχες τεκμηριωμένη άποψη για όποιο πρόβλημα προέκυπτε, που, ακόμα και να διαφωνούσε κανένας μαζί σου, εσύ αγωνιζόσουν χωρίς φόβο και ματαιοδοξία να διεκδικήσεις το δίκαιο του απλού εργαζόμενου στα σκουπίδια, στο πράσινο, στο νεκροταφείο, στην χωματερή, στα γραφεία, στα νομικά πρόσωπα κα.
Γι’ αυτό σήμερα κλαίνε για τον άδικο χαμό σου όλοι αυτοί οι απλοί εργαζόμενοι που τους βοήθησες και τους έδωσες αξία και ελπίδα και που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να στο εκφράσουν όσο πραγματικά το άξιζες.
Ελένη σε Ευχαριστούμε για όλα, Ελένη θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πιο πολύ από πριν και να διαβάζουμε όπως μας συμβούλευες για το καλό μας, Ελένη μας κτυπάνε από παντού…, Ελένη μας λείπεις, Ελένη…

Πέτρος Χριστοδούλου
(από το τεύχος Νο 30 - Μάϊος 2011 της "πρΟΤΑσης")
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();