πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Σε ιδιώτες η Καθαριότητα των Δήμων;;; - Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης", 25.10.2015

Χαλάνδρι 25.10.2015

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Όπως πληροφορηθήκαμε αργά χθες το βράδυ, η κυβέρνηση σχεδιάζει ή, έστω, συζητάει την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας στους Δήμους, σύμφωνα με το «μοντέλο» που υπαγόρευσαν οι καταστροφείς της Διεθνούς Νομισματικής Τρομοκρατίας στην Κύπρο.
Η σχετική είδηση αναπαράγεται σε πολλά ηλεκτρονικά ΜΜΕ σήμερα και μπορείτε να τη διαβάσετε Ε Δ Ω.
Δεν μας προκαλεί έκπληξη η εξέλιξη αυτή. Άλλωστε, όλοι όσοι μας παρακολουθείτε και διαβάζετε τα σχόλια και τις αναρτήσεις μας, είσαστε – εδώ και πάρα πολλούς μήνες – ενήμεροι για τη λαίλαπα που έρχεται. Για το ξεπούλημα της χώρας μας, τον πλήρη αφανισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την εκχώρησή της με τη μορφή μιας Τοπικής Ιδιωτικής Διοίκησης – Εξουσίας σε έλληνες και ξένους καλοθελητές – εκμεταλλευτές.

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Αναμένουμε το σχόλιο, την επιβεβαίωση ή τη διάψευση του αρμόδιου υπουργού και βρισκόμαστε πάντα σε εγρήγορση και επιφυλακή.

Φαίνεται πώς, τα καιρικά φαινόμενα δεν είναι τα μόνα που απειλούν χώρες, πόλεις, ανθρώπους, εργαζόμενους, περιουσίες…

Υπάρχουν αρπακτικά δίπλα μας, έτοιμα (από καιρό) και αποφασισμένα να κλέψουν τις κατακτήσεις, τα υπάρχοντα και τη ζωή των ελλήνων πολιτών.
Θα τους αφήσουμε; ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση
ΔΕΝ ενοικιάζεται
ΔΕΝ πωλείται
ΔΕΝ εκχωρείται



πρΟΤΑση
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();