πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
προς αναγνώστες, χρήστες του διαδικτύου και bloggers.

Μας ενημέρωσαν ότι, κατά τις προηγούμενες ημέρες, διακινήθηκαν στο διαδίκτυο σχόλια της "πρΟΤΑσης", για τα οποία ουδεμία σχέση έχει η συντακτική ομάδα της "πρΟΤΑσης", καθώς, ούτε συντάχθηκαν ούτε, φυσικά, αναρτήθηκαν από αυτήν.
Κατόπιν εκτεταμένου ελέγχου, διαπιστώσαμε σημαντική παραβίαση ασφαλείας, την οποία και - πιστεύουμε ότι - διορθώσαμε και επαναφέραμε την ιστοσελίδα σε "ομαλή" λειτουργία.
Συμβουλεύουμε τους γνωστούς, φίλους και αναγνώστες της "πρΟΤΑσης", αλλά και τους ανώνυμους χρήστες και κατόχους ιστοσελίδων & blogs, να αλλάζουν συχνά τους κωδικούς τους (passwords), προκειμένου να αποφύγουν παρόμοια προβλήματα.
πρΟΤΑση

Παρακάτω, σας παραθέτουμε, έτσι όπως ορίζουν οι κανόνες της δημοκρατίας και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και των απόψεων, το σχόλιο συναδέλφου - βιβλιοθηκονόμου σε ανάρτηση της "πρΟΤΑσης".

"Συνάδελφοι,

Θα μπορούσα να σας πληροφορήσω, αν μου είχατε δώσει ήδη την δυνατότητα , για το δίκτυο Future Library.

Θεωρώ πως θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να κάνουμε την αυτοκριτική μας ,ως ελληνικό δημόσιο, και μετά να κρίνουμε.

Απευθύνομαι και στους 4 συντάκτες της ΠΡΟΤΑΣΗΣ, δεν γνωρίζω ποιος από εσάς συνέταξε το κείμενο που μας στείλατε, αλλά θα ήθελα πραγματικά να μιλήσουμε για το θέμα που θίγετε.

Οι βιβλιοθήκες του δήμου μας είναι μέλη του δικτύου και εγώ συγκεκριμένα είμαι μέλος της ομάδας Πρωτοπόρων Υπαλλήλων του Future Library.

Ο χώρος της βιβλιοθηκονομίας και των βιβλιοθηκών σε αυτή τη χώρα «πονάει» χρόνια τώρα. Αυτό το γνωρίζουν οι άνθρωποι του χώρου και όσοι είναι μέλη βιβλιοθηκών.

Ας μου επιτρέψετε να σας πω πως δεν βοηθάτε με τέτοια κείμενα γιατί δεν καταθέτετε κάποια αντιπρόταση. Δουλεύω από το 1992 σε βιβλιοθήκες (ειδικές, δημοτικές, παιδικες)

Απλά σας ξενίζει ο ΧΟΡΗΓΟΣ δηλαδή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος .

Τελειώνοντας σας παραπέμπω να διαβάσετε τις συνεντεύξεις του νέου διευθυντή Φίλιππα Τσιμπόγλου (τον οποίο είχα την τιμή να τον έχω προϊστάμενο όταν δούλευα στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης), http://www.tovima.gr/books-ideas/article/?aid=616916 ο οποίος αναφέρετε στους πρώτους «ιδιώτες-δωρητές» της Εθνικής μας Βιβλιοθήκης.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας"
Αγγελική Φουρνάρη
Βιβλιοθηκονόμος
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();