πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Η "πρΟΤΑση" για τον εμπρησμό του Θεάτρου Ρεματιάς Χαλανδρίου

Χαλάνδρι 18.5.2015

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Ο σημερινός εμπρησμός του Θεάτρου Ρεματιάς Χαλανδρίου, αποτελεί σαφέστατα μια εγκληματική ενέργεια, λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων με την – καθιερωμένη κάθε Ιούνιο - συμμετοχή σχολείων της πόλης μας. Σαφέστατα και δεν είναι τυχαία η επιλογή της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής για αυτή την άνανδρη και άκρως εχθρική προς την πόλη και τους πολίτες της ενέργεια…

Είναι ένα πλήγμα όχι μόνο κατά της Δημοτικής Αρχής, αλλά και κατά ολόκληρης της κοινωνίας του Χαλανδρίου. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι, τα περισσότερα – αν όχι όλα – ΜΜΕ ασχολούνται εκτενώς με την είδηση.

Η ολοκληρωτική – όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ – καταστροφή του Θεάτρου ρεματιάς, αποτελεί ένα σοβαρό πλήγμα κατά της όασης πρασίνου και χώρου πολιτισμού και αναψυχής. Ένα καίριο χτύπημα κατά της ιστορίας της πόλης μας.

Η σημερινή ημέρα θα μείνει αποτυπωμένη στο μυαλό όλων των Χαλανδραίων.

Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν με…πυροτεχνήματα να ορίσουν και να αποφασίσουν ότι η 30χρονη πολιτιστική ιστορία της πόλης μας έχει τελειώσει.

Η θλίψη μας για το συμβάν και η αγανάκτησή μας για τους εμπρηστές της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της τοπικής μας κοινότητας, ας γίνει μια υγιής δύναμη αναγέννησης από τις στάχτες αυτού του «μνημείου» που ονομάζεται Θέατρο Ρεματιάς.

πρΟΤΑση
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();