πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Οι Απόγονοι, οι Αγιοβασίληδες, η «αλληλεγγύη» της πραξικοπηματικής ευρωπαϊκής πολιτικής και τα «τεχνοκρατικά» τεχνάσματα υφαρπαγής της ελληνικής γης που ανήκει στους Έλληνες.


Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης", 12-7-2015

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Οι τοκογλύφοι, με ξεκάθαρους και άνευ προηγουμένου εκβιασμούς, ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση λίστα προαπαιτούμενων που πρέπει να περάσουν και να ψηφιστούν από την Ελληνική Βουλή μέχρι τις 15 Ιουλίου, ώστε να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις.

Ο ιστότοπος «Politico Europe» παρουσιάζει την εισήγηση του Γιούρο (Γερμανο)γκρουπ προς τους ηγέτες της Ευρωζώνης, η οποία περιλαμβάνει, μέτρα – προαπαιτούμενα νεο-αποικιακού χαρακτήρα και πλήρους υποδούλωσης της χώρας μας.

Συγκεκριμένα αξιώνουν, μεταξύ άλλων (δώστε ιδιαίτερη προσοχή):

- Ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ
- Λήψη αποφασιστικής δράσης για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια
- Διασφάλιση της ανεξαρτησίας του ΤΑΙΠΕΔ
- Επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Γίνεται αντιληπτό ότι, μία κυβέρνηση που σέβεται τις εξαγγελίες της πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, το αποτέλεσμα της λαϊκής βούλησης (25.01) που ψήφισε την καταδίκη των πολιτικών μονόπλευρης και αδιέξοδης λιτότητας και την ετυμηγορία του λαού με το ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ «ΟΧΙ» της 5ης Ιουλίου, δεν μπορεί παρά να απορρίψει φασιστικά τελεσίγραφα υπαγορευμένων από ξένα και ελληνικά κέντρα αποσταθεροποίησης της Ελλάδος.

Είναι σαφές, επίσης, ότι, αυτοί οι σκοτεινοί κύκλοι επιδιώκουν την πτώση της σημερινής κυβέρνησης και την εγκαθίδρυση μιας ομάδας «προθύμων» αχυρανθρώπων με τον παραπλανητικό τίτλο «οικουμενική κυβέρνηση» που θα επιβάλλουν τη θανατική καταδίκη της χώρας μας, ξεπουλώντας, αφανίζοντας και αφήνοντας μόνο συντρίμμια σε μια χώρα που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα, θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και σημαντική για την πορεία και το μέλλον της χώρας μας.

Ανεξάρτητα από τις αποφάσεις της νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης της χώρας μας, οφείλουμε όλοι να βρισκόμαστε σε εγρήγορση και ετοιμότητα.

Οφείλουμε να προασπίσουμε όχι μόνο τα εργασιακά κεκτημένα μας, αλλά και την ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπειά μας απέναντι στους επίδοξους νεκροθάφτες της χώρας μας.

Η Ελλάδα δεν ενοικιάζεται, 
δεν πωλείται 
και 
δεν εξαγοράζεται.

Οι Έλληνες αποφάσισαν 
με το συντριπτικό ποσοστό του 61,31%, 
Ο Χ Ι 
στη μετατροπή της χώρας μας 
σε προτεκτοράτο του νότου

Χαλάνδρι 12-7-2015
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();