πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Ανακοίνωση - Καταγγελία της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δ. Χαλανδρίου"


Ανακοίνωση - Καταγγελία της προτασης εργαζομένων δ. χαλανδρίου

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

πρΟΤΑση: Γιατί δεν δημοσιεύουμε την Ανακοίνωση της Δ.Α.Σ. Χαλανδρίου

Χαλάνδρι 14.12.2015

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου : Γιατί δεν δημοσιεύουμε την Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (Δ.Α.Σ.) Χαλανδρίου

Η «πρΟΤΑση» έλαβε την ανακοίνωση της Δ.Α.Σ. Χαλανδρίου που αφορά σε καταγγελία της κατά της Δημοτικής Αρχής Χαλανδρίου.

Τη συγκεκριμένη καταγγελία, σκόπιμα δεν την ανάρτησε στο site της ούτε και σκοπεύει να το κάνει. Αυτό, όχι γιατί διαφωνεί – άλλωστε, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε άποψη, σε κάθε ιδέα, άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι – αλλά γιατί θεωρούμε ότι οι συνάδελφοι προχώρησαν σε ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ, τις οποίες και διαψεύδουμε κατηγορηματικά. Και για του λόγου το αληθές:
Στη συγκεκριμένη συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων με τον Δήμαρχο, παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, και δύο (2) μέλη της συντακτικής ομάδας της «πρΟΤΑσης», με την ιδιότητα των εκλεγμένων μελών του Συλλόγου. Σε κανένα σημείο της συνάντησης, σε κανένα σημείο της συζήτησης δεν τέθηκε – ή, έστω, «αναφέρθηκε» - ζήτημα ιδιωτικοποιήσεων.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Αναμένουμε την τοποθέτηση του Συλλόγου, η οποία και αναμένεται να μας «δικαιώσει», τουλάχιστον ως προς το περιεχόμενο της συζήτησης.

Για το άλλο σκέλος της ανακοίνωσης της ΔΑΣ Χαλανδρίου περί «ανάλογων εργοδοτικών συνδικαλιστών», περί«συναίνεσης» και περί «ανεκδιήγητης πλειοψηφίας του Δ.Σ. των εργαζομένων», στο κομμάτι που μας αφορά – καθότι, τρία (3) μέλη της «πρΟΤΑσης» είναι συγχρόνως και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου μας – έχουμε να πούμε ότι ΑΥΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ οι παραπάνω ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ, αποτελούν ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΕΣ τακτικές, οι οποίες έχουν καταδικαστεί με τις ψήφους του ελληνικού λαού, τόσο τοπικά, όσο και εθνικά.
Γιατί, κάποια στιγμή, ακόμη και η αντιπολίτευση ΧΩΡΙΣ αντιπολίτευση, ή, αλλιώς, η αντιπολίτευση ΓΙΑ την αντιπολίτευση, κουράζει, διχάζει και αποπροσανατολίζει τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματά του.


πρΟΤΑση
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();